Kes ei saa nimetatud ajal tulla, helistab mulle 50 71 620 või kontakteerub mingi muu minu profiili all näha oleva vahendi kaudu.
Rõemsat aastavahetust!

PS üritasin tagajärjetult mitmele inimesele korraga U2U-d saata, aga võta näpust - ei õnnestunud.

Algselt postitas: suurSemikoolon käis vist nimede vahele, siis läks kohale.Algselt postitas: kaarel
PS üritasin tagajärjetult mitmele inimesele korraga U2U-d saata, aga võta näpust - ei õnnestunud.![]()
OT: aga kirjuta nimed komadega eraldatuna ja ära jäta koma ja nime vahele tühikut. Siiani on see mul toiminud.Algselt postitas: kaarel
PS üritasin tagajärjetult mitmele inimesele korraga U2U-d saata, aga võta näpust - ei õnnestunud.![]()
OT jätkub: Tjah, see on see reeglite järgimine, et koma, punkti jms järele litsud ikka tühikut.Algselt postitas: CyberOT: aga kirjuta nimed komadega eraldatuna ja ära jäta koma ja nime vahele tühikut. Siiani on see mul toiminud.Algselt postitas: kaarel
to Cyber: Kas SINA lähed kõrtsi sisse autoga? Pealegi - Tartus algab õhtu reedeti juba kl 14 paiku ning lausjoove saabub juba enne kl 18.ontopic: ja milline on teie vabandus, et tuleb kokku saada kõrtsu ees, mitte kõrtsu sees normaalsel õhtusel ajal, saaksite veel kannu (või 16) õlunaadigi libustada.