tonnine kirjutas: ↑K Aug 18, 2021 22:28
Non turbo spidokas on ilma selle turbo/apc näiduta, su teisel autol on see ilmselt olemas..
Samas on kogu armatuur ikka vanema oma, uuemal on ohutulede nupp keset nägu, sellel peaks rooli taga olema. Mis mulle silma jääb, et see on just sama aja auto ila kliimata - kui sa kunagi viitsid, tee mulle pilti, mismoodi sul salongifilter välja näeb. Ma endaomal ei saa seda kuidagi mingisse "asendisse", võimalik, et on kliimaga versiooni oma ja seetõttu ei istu mulle eriti.
Kui sa summuteid ehitama hakkad, siis on mul sulle üks Audi oma pakkuda, mis kunagi üle jäi - MTM cat-back. Kuri asi
Ei ole teisel ka seda turbo näidikut ...
Armatuuri vaatasin ka ise ja esmalt arvasin, et on ka ümberehitatud kuna seal igasugu erinevaid nuppe, andureid ja webasto lisatud. Miskid kaks nuppu ja üks andur on veel raadio all sahtlis + kaks nuppu on käigukangi juures üks on punase kattega kaetud nagu filmides nähtud miski analoog Nitro või ülilennuki turbona

Eks ma nädalavahetusel teen ise ka mõningaid lisa pilte veel juurde eks pistan siis siia ka mõistatamiseks neid

Teen kindlasti tollest salongifiltrist ka pildi sulle. Maha ma seda kohe kindlasti mitte ei taha kunagi müüa, suren koos selle autoga. See mu esimene ja ka ilmselt viimane selline "loom" on. Unistus oleks veel 96-te ka omada
NO FEAR kirjutas: ↑N Aug 19, 2021 13:41
Kurat, see on vägev!!! Sellise ostaks endalegi...
Tänks, mulle omale meeldib ka jubedalt, isegi ilma selle jõhkra mootorita
NO FEAR kirjutas: ↑N Aug 19, 2021 23:41
...aga no see siin on lausa püssikuul ju...no eks igal autol ole omad kiiksud aga krt, mulle meeldib tonnine. Tegelt ka! Kui maha tahad müüma hakata, müü mulgile...
Mulle omalegi jubedalt meeldivad just nood tonnised, muud eriti ei ajagi nii kõvaks kui just tonnine

Müümise kohta kirjutasin just eespool
siims kirjutas: ↑R Aug 20, 2021 8:14
Mega cool välimus. Eraldi turpsi näidik juba olemas siis polegi lugu, et seda kellaplokis pole. Päris korralik samm edasi võrreldes esimese tonnisega.
Tänks

no kui esimene oli 96kw ja teine on mul 125kw siis tõesti päris mehine samm edasi

...kui see TRUPSIKU NÄIDIK on see piilariküljes siis küsiksin, et kuidas see töötab. Pole tavalisel sõidul küll tähelepannud, et see seal liiguks, a põhjagaasiga polnud aega ringi vahtida mis to seal teeb, roolimsiega on siis piisavalt see aeg tegemist

Mõtlen siis, et kas see hakkab tööle teatud pööretel? Turbo võtab järgi nii umbes 3500 pöördel ilmselt sest siis hakkab asi käest kakkuma ja muutub lennukiks ja on kuulda kuidas imetakse õhku, eriti veel kui käike vahetada...Pole sellel hetkel seda näidikut jälginud. Esimese käiguga on 7000 pööret sekundi kahega ja siis hakkab kohe "üle röökima" ning tuleb ime kiirelt lükata teine ja nõksu ajapärast kohe kolmas... Ehk siis 1-2 käiguga läheb ruttu 7000 pöördele... a mis to näidik teeb pole olnud mahti jälgida