Naljanurk (vabal teemal) (ei kommentaari!) vol4

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Ringvaade “Nõukogude Eesti 2007″

http://www.youtube.com/watch?v=ImCgzG4C8_M&e
yksheikki
Auto: 9-3 Aero

Ei osanud midagi konkreetselt välja valida, kõik on väga head:

http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f
Kasutaja avatar
SoS
Saabiklubi liige
Auto: 9-5TiD, 9-5Griffin, 9-5Aero, 9000Aero, 900 T16
Kontakt:

Väike poiss jalutab tänaval ja järsku sõidab auto talle kõrvale ja aken keritakse alla.
"Ma annan sulle paki kommi kui sa autosse tuled", ütles meesterahvas juhikohalt.
"Ei tule, kao minema", vastas poiss.
"Aga pakk komme komme ja kümnekas?" küsis juht.
"Ei tule!" vastas ärritunud nooruk.
"Aga pakk komme ja viis kümpi, eh?" moosis juht ja sõitis vaikselt poisiga kaasa.
"Ma ei tule sinna kuradi autosse!!" vastas poiss.
"Hea küll, ma tean, mis sa tahad: Ma annan sulle sota ja kastitäie kommi", pakus juht.
"EI!" kisendas poiss.
"Aga mida selleks vaja oleks, et sa autosse tuleks?" küsis juht pika ohkega.
Poiss vastas: "Kuula paps, sina ostsid Skoda, sina sõida sellega!"
...SAABipõletaja... 96->900OG->9-3OG->900NG Cabrio->...->9-5SE->... ->9000CSE-> 9-5TiD->900 T16 MY92 + 9000Aero + 9-5Griffin + 9-5TiD + 9-5 Aero
Oman Tech2, et veakoode lugeda/kustutada, M: SAAB 9000 Aero MY97 Säilita metsa
sipelgaz

Üks parimatest saabi müügikuulutustest mida viimasel ajal näinud, ilmus ühes ingliskeelses ajakirjas.

Tööpakkumised : (Situations Wanted)

Wanted : Hairdresser, for black Saab 9-3 Aero Convertible 2.8TS V6 Hirsh Performance, Custom upgrade to XWD by Hirsh Performance (? :wtf: ?). 2006. Automatic, petrol, 68,000 kms.
Kasutaja avatar
Werdinand

kaameraklõpsud @ phogulum.com
Kasutaja avatar
saabu14jr
Saabiklubi liige

Kasutaja avatar
mihkeltt

http://www.youtube.com/watch?v=Chh85U4FsK0

pange heli kindlasti peale!!!
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Kasutaja avatar
kaarel

Paari päeva eest poest ostetud. Saab igast asju läikima poleerida.:thumb:

Lisatud failid
Kasutaja avatar
vallikas

Lisatud failid
Kasutaja avatar
vallikas

Võibolla pole see ka läbi käinud, päris andekas iseenesest.

Sinutoru: Kesslers Knigge - 10 Drogen - beim Autofahren / driving a car

Kesslers Knigge - TÜV, Drogen

jne
suur

Kas just naljanurga teema aga vaadata käib.
Pilt

[size=-2]isiklikult arvan, et unustati käsipidurit kasutada[/size]
yksheikki
Auto: 9-3 Aero

zill

Saku PEOREKKA hooldaja:)
Tid

suur

Pilt
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

iisak

Kuulge Raimo Aasad.
Äkki lisaks vähemalt paar rida selgitavat teksti nendele juutuubi linkidele.
Mina näiteks ei viitsi lahti klikkida, kui ma ei tea mis sealt oodata on...:poke:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
suur

Lisatud failid
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

iisak

Wireless elekter

Tähendab, see teema on jälle võibolla vales rubriigis, aga hea küll.
Et siis seoses sülearvutite ja traadita interneti levikuga on järgmiseks kitsaskohaks minu arust saanud arvuti varustamine elektriga. Enamus tootjaid panustab aku kestvusele, kuid lihtsam tee oleks ju juhtmeta elekter, mis tagaks täieliku sõltumatuse (idee ei ole muidugi originaalne) - ole kus tahes, millal tahes jne.
Ise alustasin kevadel katsetega ja midagi on selles suunas ka nagu olemas. St peale põletusjälgede ja paari mädanema läind haavandi.
Aga hetkel olen jõudnud sinnamaani, et levib küll, kuid probleemiks on see, et ei saa nagu teda päris täpselt suunatud. On kaks kindlat kohta kus levi on olemas - esiteks vann ja teiseks aurusaun (ja sealt muudesse ruumidesse liikumine ei tohiks väga raske olla). Nuta või naera, täitsa füüsiliselt tunnen et on elekter, aga arvuti näitab, et ei lae. Ei oska öelda, et kas on viga draiverites või peaks arvutil midagi ringi tegema, ei tea.
Vanniga on muidugi veidi see jama ka, et keskmine arvuti ei kannata seda välja, aga miskid sõjaväe omad on, mis taluvad ca 3 min vett küll ja mida annaks ilmselt veelgi täiustada, aga vanni miinuseks on see, et seda ei saa igale poole kaasa vedada. Saunas jälle on levi märksa väiksem, ise justkui saaks suraka kätte, aga arvuti nagu ei saa üldse midagi. Nojah ja lisaks see, et sauna on veel raskem kaasas vedada ja üldse mõlema puhul on see, et eesmärk on ju just vähem asju kaasas vedada.
Seega ma ei tea kuidas hetkel uurimistööga edasi minna - kas otsida võimalust üldise õhuniiskuse tõstmiseks või levi parandamiseks kuivemates tingimustes.
Mida peab ütlema on see, et levib üldiselt paremini kui on rohkem. Vannikatseid alustasin AAA tüüpi ümmarguste patareidega ja nagu ei tundnud midagi (no kõigepealt panin muidugi kohe 220 otsad sisse, aga see **** klopsis korke välja ja muud effekti polnud). Väikestest patareidest polegi miskit kasu, põhemõtteliselt kulutad lihtsalt ca 3 macintosh professionaal tüüpi sülearvutit ära, kuid pilti ei võta ikka ette. Sai katsetatud järjest suuremate patakatega ja lõpuks auto akuga, kuid tulemus umbes sama, lihtsalt see erinevus, et aku puhul muutis arvut värvi, aga see on rohkem pedede värk ja mulle ei istu - tahaks nagu ikka tööd rohkem teha mitte edvistada. Mingil hetkel otsustasin, et viga on sisseande otstes. Seega tegin sellise spetsiaalvidina, et võtsin kaks väiksemat sorti hobuserauda panin tikud vahele, et nad kokku ei puutuks ja ühendasin vooluvõrku. Eeldasin, et hobuserauad on piisavalt suured ja ma ei pea enam arvutit ennast vette panema. Hea oli see, et korke enam läbi löönd, kuid endiselt jäi jamaks see osa, et vool ei suutnud arvutisse siseneda. Vesi läks aga keema. No arusaadav ka, kui pinge ei leia õiget sisendit. Üritasin katset korrates ja enne vee keema minekut loopida kopsikuga vett arvuti poole ja korra nagu tundus, et ekraanil isegi nagu midagi vilksatas, kuid ilmselt oli see lihtsalt miski peegeldus ja ikkagi läks vesi lõpuks keema ja arvut vaikis kangekaelselt edasi. Kusjuures hämmastav on see, et kui vee all juhtmeotstest kinni võtad siis näed, et elekter on olemas (ja vahel näed muudki), aga arvutisse nagu ikka ei jõua midagi. Saunas tehtud katsed näitasid kaudselt umbes sama asja. Algatuseks tegin väikse testi nö levi kontrolliks, et läksin saunalavale ja pistsin koroona patarei vastu keelt - levi nagu oli. Nüüd hoidsin seda käes ja vaatasin, mis arvut teeb - sittagi, kõik indikaatorid puhkasid. Mõtlesin, et üritan siis viia vooluallika nii lähedale arvutile, kus oleks võimalik tuvastada viimane elektrilevi punkt, kuid hämmastusega peab nentima, et isegi keel ühtepidi laadija pesas ja küljepeal patarei ei andnud kõige väiksematki tulemust! Kas on tegemist arvutitootjate ja energiatootjate kokkumänguga ei oska öelda, kuid midagi anomaalset selles on.
Ühesõnaga, olen hetkel nagu tupikseisus, et kuidas edasi minna. Suur hulk raha on magama pandud ning seetõttu ei tahaks poolel teel ka puhkama jääda.
Mul on paar sõpra, kes on venemaal surma saanud elektrirongi katusel sõites, kuna seal oli liiniall elektriväli nii suur. Kas võib ola nii, et kui tol ajal oleks neil olnud läpakad, mis oleks selle elektri endasse võtnud, poleks nad ise lööki saand? Või on ikkagi asi selles, et meie kodumasinate elektri vastuvõtmise otsad on liiga väiksed, et elekter nö ei leia nagu õiget auku üles?
No vat, ehk on keegi ka katseid teind ja jagab kogemusi?
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

Tekst räägib oma eest.

Lisatud failid
Vasta