Tellisin uue velje ka ära, järgmise nädala lõpuks peaksid kohale jõudma, ootan juba elevusega.

....... Loodan nüüd, et saan ta suveks sellisesse korda, mis võimaldab mul mööda Eestit ringi vurada nõnda, et miski kardinaalselt saba ei anna.
........
Ilma numbrimärgita imelik vaadataKas parktuledel tõstsid lihtsalt pirni suunakasse või mingi muu lahendus?
Oled värskemad kulud ka kottu löönud, et võrreldakas kas ratsionaalsem oleks olnud kohe saabianti Aero liisida?
Nägin sind mingi õhtu vabaduse väljaku ristis, seal ka see põhjus vist miks numbrimärki ees pole?!
Kaugelt juba oli näha, et midagi teistsugust on seal
ma ei hakka uut teemat tegema, endal ka ilmselt homsest aktuaalne asi natukene madalamaks saada... kust saabimehed vaatavad endale madaldusvedrusid?! Speedparts.se´s on nagu minu omale olemas, aga nad on stock versioonist 30mm madamad, kust aerole otsida madaldamiseks vedrusid?! Muidugi on peast käinud läbi mõte ka Vectra coiloverid, aga need vist ei sobi 1:1´le Saabidega? Sorrt OT pärast.
Eks see auto juba mitu korda uut hinge sisse saanud, nüüd muidugi kvaliteetsemalt kui varemHea, et väntvöll ja kaas sobisid. Sai mul söitev doonor ära lammutatud selleks, juba jöuti kiruda kah teiste poolt aga kui nüüd üks ilus auto uue hinge sisse sai, siis on puhas rööm ja jupid öiges kohas.
Eks nüüd saad söita rohkem, kui selle autoga ehk raatsiksidki. Näeb töesti hea välja.
Seda näeb siis, kui auto üle kuu aja sõidab, enne ei tasu hõiskama hakataEks see auto juba mitu korda uut hinge sisse saanud, nüüd muidugi kvaliteetsemalt kui varemHea, et väntvöll ja kaas sobisid. Sai mul söitev doonor ära lammutatud selleks, juba jöuti kiruda kah teiste poolt aga kui nüüd üks ilus auto uue hinge sisse sai, siis on puhas rööm ja jupid öiges kohas.
Eks nüüd saad söita rohkem, kui selle autoga ehk raatsiksidki. Näeb töesti hea välja.
.