Ma ei usu, et ma alguses oma uue cirrus white kaunitari üle väga õnnelik tundusin...
Esistanget kaunistas imeline Bob Marley kleeps, taha oli diibima sisuga mõttetera kleebitud, käigukangiks oli üliseksikas läikiv sinine käigukang (mis meenutas midagi väga muud) ja need sini-punaselt vilkuvad esituled olid ikka hoopis teisest dimensioonist.
Mu esimene küsimus oli, et kas tegu on Narva või Kohtla-Järve tuuninguga? Kahjuks olid mõlemad variandid valed

Kuid kui nüüd need pisiasjad kõrvale jätta (peale Bobi kleepsu eemaldamist läks asi ikka tükk maad paremaks

Auto ajaloost:
Eestisse on toodud 2001
kuni 2009 aastani on auto ühe omaniku käest teise kätte rännanud
2008 mootor kokku lastud

2009-2019 oli auto ühe omaniku käes - sellest ajast on ka põhjalik ülevaade Troostis tehtud töödest
aastast 2019 on masina kallal tegutsenud Kratid, katid on teadmata kadunud, pool keskmisest pütist ka, keegi ei tea, kuhu sai

30.10.2021 Auto tõstukil ja päriselt nutma ei ajanudki! Juhipoolselt esiklaasilt kakkusid poisid toonkile maha.
01.11.2021 ülevaatuse onu ohkas raskelt kui SoS järgmise Saabirümakaga talle ukse ette sõitis, kuid oli meeldivalt üllatunud kere seisukorra üle .