Lugu ise selline, et kuna tonnine vajas järjekordset suuremat investeeringut ja sündis ka väike tütar, siis tekkis soov natuke värskema masina järgi, kus veidi ka ruumi.
Kaalusin pikalt uue 9-5, tavavarustuses 9-3 SC ja selle Turbo X vahel. Lõpuks sai võitu ratsionaalne mõtlemine, nagu alati.
Praeguseks olen sõitnud veidi üle kuu aja ja 2000 km. Olen kaifinud igat sõidetud meetrit.
Kütust võtab veidi rohkem, kui tonnine, aga sellega olin arvestanud. Sportlik vedrustus ei ole üldse midagi hullu ka auklikel tänavatel - eriti nüüd kui pehmemad talvekummid all. Vist ainuke asi, mis natuke häirib on automaatkäigukast, mis võiks olla veidi intelligentsem, aga samas mugavus ka maksab midagi.
Teinud veel ei ole suurt midagi.. pesus, vahatamises ja nahahoolduses käisin ja panin tavaraadio asemele Hiina aftermarket Androidi navi. Tänud Trionicule, kes auto enne ostu üle vaatas. Ilmselt esimese ostujärgse kontrolli teen lähiajal huvi pärast Vikingus.
Tonnine läks praeguseks garaaži - loodan, et kunagi läheb elu rahulikuks ja saan ka temaga tegelda.
Mõned telefonipildid:

Mannetute talvevelgedega pilt ka