Nimelt plaanis selline asi, et kui majja uus SAAB tuleb siis sellega seoses tekkis huvitav mõte ka oma tuba ümber kujundada. Laseks professionaalsel fotograafil teha ilusal maastikul seisvast Saabist ühe pildi. Selle pildi üritaks siis toa seintele kuidagi panna.
Kas sellist pilti on võimalik kuidagi tapeediks teha või suurele riidetükile aretada? Teab keegi mingit firmat ehk?
Saabi pedenduse edendamine toas
Esimese asjana tuleb leida saabi istmed ja need endale toolideks teha.Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Nimelt plaanis selline asi, et kui majja uus SAAB tuleb siis sellega seoses tekkis huvitav mõte ka oma tuba ümber kujundada.
Toa ukselingi võiks aretada ka auto ukse lingist:D
Saaks vist päris palju aretada või mis?
Aga kui tahad fotot suureks teha siis pole midagi muud kui head fotokat tarvis. Pilt kuskile trükikotta saata ja asi olemas. Saab ka spets printeritega printida hind pole kallis kuskil 150-200 m2. Või siis ka kleepekale hind peaks sama olema. Võimalusi on palju..
Saaks vist päris palju aretada või mis?
Aga kui tahad fotot suureks teha siis pole midagi muud kui head fotokat tarvis. Pilt kuskile trükikotta saata ja asi olemas. Saab ka spets printeritega printida hind pole kallis kuskil 150-200 m2. Või siis ka kleepekale hind peaks sama olema. Võimalusi on palju..
Kõige lihtsam on oma fotoga mõne reklaamifirma poole pöörduda. Väiksemad trükikojad ei trüki sulle suuremat plakatit, kui A2 formaadis. Lisaks on eraldi kilede ja trükiplaatide tegemine kallis. Reklaamifirmadel on tavaliselt igasugu kontakte, kuid kardan, et odav lõbu see just pole.
EDIT: Tundub, et csn on rohkem kursis.
EDIT: Tundub, et csn on rohkem kursis.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Oleneb kui suurt sa tahad.. ma tean ka koopiafirmat, kes rahulikult pea meetri laiuse värvilise asja on sulle võimeline tegema, pikkus suht ükskõik, rullist tuleb paber. Aga see ei ole odav lõbu. A0 (1 ruutmeeter) on 650.-
Ma millegipärast ei usu, et mõni trükikoda ükshaaval sulle nii odavalt teeb kui 150-200 EEK ruutmeetrist... Võibolla kui suurem kogus on siis ehk. Aga noh, võib ka olla, ma olen sealt maailmast eemal juba 8 aastat..
Ma millegipärast ei usu, et mõni trükikoda ükshaaval sulle nii odavalt teeb kui 150-200 EEK ruutmeetrist... Võibolla kui suurem kogus on siis ehk. Aga noh, võib ka olla, ma olen sealt maailmast eemal juba 8 aastat..

saada meil jcp@hot.ee ja ma teen sulle selle pildi ära. ruudu hinnaks tuleb kuskil 200, kui tahad paberile ja 350 kui tahad kleepsule. kleepima pead siiski ise 

- SoS
- Saabiklubi liige
- Auto: 9-5TiD, 9-5Griffin, 9-5Aero, 9000Aero, 900 T16
- Kontakt:
http://homokaasu.org/rasterbator/
sebid kuskilt värvilise laserprinteri,natuke susserdamist, siis veel susserdamist ja peaksid pisut odavamalt kui 200 meetri kohta saama
sebid kuskilt värvilise laserprinteri,natuke susserdamist, siis veel susserdamist ja peaksid pisut odavamalt kui 200 meetri kohta saama

...SAABipõletaja... 96->900OG->9-3OG->900NG Cabrio->...->9-5SE->... ->9000CSE-> 9-5TiD->900 T16 MY92 + 9000Aero + 9-5Griffin + 9-5TiD + 9-5 Aero
Oman Tech2, et veakoode lugeda/kustutada, M: SAAB 9000 Aero MY97 Säilita metsa
Oman Tech2, et veakoode lugeda/kustutada, M: SAAB 9000 Aero MY97 Säilita metsa
http://www.studioleon.ee on üks ütlemata kena koht, mis igasugu põnevaid asju teeb.
Teevad ilusaid piltisid (lehel galerii olemas) ja lisaks piltidele panevad pildi soovi korral ka nt kangale. Meil esikuseinal üks imekaunis maal, mis lähemalt uurides sootuks fotoks osutub.. uuri lähemalt nende teenusekirjaldusi.
Julgen vägagi seda kohta soovitada, oleme seal kordi käinud ja alati rahul
Teevad ilusaid piltisid (lehel galerii olemas) ja lisaks piltidele panevad pildi soovi korral ka nt kangale. Meil esikuseinal üks imekaunis maal, mis lähemalt uurides sootuks fotoks osutub.. uuri lähemalt nende teenusekirjaldusi.
Julgen vägagi seda kohta soovitada, oleme seal kordi käinud ja alati rahul

Soovitati Seri disaini. On selles valdkonnas Eesti ühed parimad. Neil pidavat olema nelja meetri laiune plotter! 

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Nimelt plaanis selline asi, et kui majja uus SAAB tuleb siis sellega seoses tekkis huvitav mõte ka oma tuba ümber kujundada. Laseks professionaalsel fotograafil teha ilusal maastikul seisvast Saabist ühe pildi. Selle pildi üritaks siis toa seintele kuidagi panna.
Kas sellist pilti on võimalik kuidagi tapeediks teha või suurele riidetükile aretada? Teab keegi mingit firmat ehk?
Vot seda nimetatakse juba täielikult ravimatuks Saabismiks.
to: SAABNINETHOUSAND, kui kunagi maja hakkad ehitama, siis tee ta ikka küüliku, tonnise, või 9-3 kujuline....9-3 cabrio oleks lahe

edit: Mu AERO ja CSE on nõus sulle modellideks ka olema, juhul kui nende pesu eest maksad !!!