Saabi pedenduse edendamine toas

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Nimelt plaanis selline asi, et kui majja uus SAAB tuleb siis sellega seoses tekkis huvitav mõte ka oma tuba ümber kujundada. Laseks professionaalsel fotograafil teha ilusal maastikul seisvast Saabist ühe pildi. Selle pildi üritaks siis toa seintele kuidagi panna.

Kas sellist pilti on võimalik kuidagi tapeediks teha või suurele riidetükile aretada? Teab keegi mingit firmat ehk?
suur

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Nimelt plaanis selline asi, et kui majja uus SAAB tuleb siis sellega seoses tekkis huvitav mõte ka oma tuba ümber kujundada.
Esimese asjana tuleb leida saabi istmed ja need endale toolideks teha.
csn

Toa ukselingi võiks aretada ka auto ukse lingist:D
Saaks vist päris palju aretada või mis?
Aga kui tahad fotot suureks teha siis pole midagi muud kui head fotokat tarvis. Pilt kuskile trükikotta saata ja asi olemas. Saab ka spets printeritega printida hind pole kallis kuskil 150-200 m2. Või siis ka kleepekale hind peaks sama olema. Võimalusi on palju..
Nastix

Kõige lihtsam on oma fotoga mõne reklaamifirma poole pöörduda. Väiksemad trükikojad ei trüki sulle suuremat plakatit, kui A2 formaadis. Lisaks on eraldi kilede ja trükiplaatide tegemine kallis. Reklaamifirmadel on tavaliselt igasugu kontakte, kuid kardan, et odav lõbu see just pole.

EDIT: Tundub, et csn on rohkem kursis.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Oleneb kui suurt sa tahad.. ma tean ka koopiafirmat, kes rahulikult pea meetri laiuse värvilise asja on sulle võimeline tegema, pikkus suht ükskõik, rullist tuleb paber. Aga see ei ole odav lõbu. A0 (1 ruutmeeter) on 650.-

Ma millegipärast ei usu, et mõni trükikoda ükshaaval sulle nii odavalt teeb kui 150-200 EEK ruutmeetrist... Võibolla kui suurem kogus on siis ehk. Aga noh, võib ka olla, ma olen sealt maailmast eemal juba 8 aastat..:P
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Chipy

saada meil jcp@hot.ee ja ma teen sulle selle pildi ära. ruudu hinnaks tuleb kuskil 200, kui tahad paberile ja 350 kui tahad kleepsule. kleepima pead siiski ise :P
Kasutaja avatar
SoS
Saabiklubi liige
Auto: 9-5TiD, 9-5Griffin, 9-5Aero, 9000Aero, 900 T16
Kontakt:

http://homokaasu.org/rasterbator/
sebid kuskilt värvilise laserprinteri,natuke susserdamist, siis veel susserdamist ja peaksid pisut odavamalt kui 200 meetri kohta saama :)
...SAABipõletaja... 96->900OG->9-3OG->900NG Cabrio->...->9-5SE->... ->9000CSE-> 9-5TiD->900 T16 MY92 + 9000Aero + 9-5Griffin + 9-5TiD + 9-5 Aero
Oman Tech2, et veakoode lugeda/kustutada, M: SAAB 9000 Aero MY97 Säilita metsa
KrikU

Susserdamisele kuluv aeg loeb ka siiski. Printeriga jaurata (printima pead ju osasi aint) ja pärast kokku panna seda... :o
Kasutaja avatar
Chipy

kui seda teha siis on jube lahedaid asju võimalik teha ja soovitan valida paksema paberi, mis ei hakka lokkima :)
kyly

http://www.studioleon.ee on üks ütlemata kena koht, mis igasugu põnevaid asju teeb.

Teevad ilusaid piltisid (lehel galerii olemas) ja lisaks piltidele panevad pildi soovi korral ka nt kangale. Meil esikuseinal üks imekaunis maal, mis lähemalt uurides sootuks fotoks osutub.. uuri lähemalt nende teenusekirjaldusi.

Julgen vägagi seda kohta soovitada, oleme seal kordi käinud ja alati rahul :thumb:
Kasutaja avatar
binleo

Soovitati Seri disaini. On selles valdkonnas Eesti ühed parimad. Neil pidavat olema nelja meetri laiune plotter! :o
avelito

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Nimelt plaanis selline asi, et kui majja uus SAAB tuleb siis sellega seoses tekkis huvitav mõte ka oma tuba ümber kujundada. Laseks professionaalsel fotograafil teha ilusal maastikul seisvast Saabist ühe pildi. Selle pildi üritaks siis toa seintele kuidagi panna.

Kas sellist pilti on võimalik kuidagi tapeediks teha või suurele riidetükile aretada? Teab keegi mingit firmat ehk?

Vot seda nimetatakse juba täielikult ravimatuks Saabismiks.

to: SAABNINETHOUSAND, kui kunagi maja hakkad ehitama, siis tee ta ikka küüliku, tonnise, või 9-3 kujuline....9-3 cabrio oleks lahe :eureka: :notworthy:

edit: Mu AERO ja CSE on nõus sulle modellideks ka olema, juhul kui nende pesu eest maksad !!! :beer:
napoleon
Auto:

Kui rahakott võimaldab, võib mõelda ka sellise lahenduse peale, et sein on valge ja vastavalt tujule kuvada projektori abil seinale sobiv pilt:) Aga mina ei tahaks tuppa ei A1 mõõdus SAABi pilti ega valget seina;)
Vasta