Algselt postitas: salival
ega sul juhuslikult ei ole võimalust vaadata "parim enne" kuupäeva? mõtlen - porteri pudelist
Kui õlu vaadis vahutab...
-
- Saabiklubi liige
- Auto: 9-5 2.2TDI 2002, 96 2T 1965, 96 4T 1976, 900 Cabrio 1989, 900c 1984, Sonett II
- Kontakt:
Pilsner õlledest meeldib vaid see Tartu tehase toodang.
Oeh, peaks vist punsu jälle käima panema, jõulud saabumas......
Oeh, peaks vist punsu jälle käima panema, jõulud saabumas......

Algselt postitas: Cyber
Kui sa mõtled seda, mis pudeli tagasildil on, siis oli seal 29 07 08 14:02...Algselt postitas: salival
ega sul juhuslikult ei ole võimalust vaadata "parim enne" kuupäeva? mõtlen - porteri pudelist
yup, see pidigi imehea olema:)

just see partii laagerdas üle poole aasta inimliku eksituse tõttu laagertankis:) ning see on tõesti ainulaadne õlu Eesti turul hetkel. Rohkem sellist ei tule:):head:
porteriga on tegelikult selline asi, et mida kauem ta seisab, seda parem ta muutub. endal eelmisest talvest seisavad 10 pudelit.
endale meeldivad ice ning pulsid
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Mida ilmad külmemaks, seda tugevamaks läheb õlu...minu jaoks.
Nagu vanadel headel muinasajal.
Meeõlut olen viimasel ajal ohtralt tarbinud. Suvel see palavaga absoluutselt ei sobinud.
Kui aga porterid ja jõulukad tulevad, siis on ka mõnus. Bocki ja Sarvikud ning "selliseid kangeid" ei tarbi.
:drink:
Iga päev mõni õlu...absoluutselt
Nagu vanadel headel muinasajal.
Meeõlut olen viimasel ajal ohtralt tarbinud. Suvel see palavaga absoluutselt ei sobinud.
Kui aga porterid ja jõulukad tulevad, siis on ka mõnus. Bocki ja Sarvikud ning "selliseid kangeid" ei tarbi.
Iga päev mõni õlu...absoluutselt
- SoS
- Saabiklubi liige
- Auto: 9-5TiD, 9-5Griffin, 9-5Aero, 9000Aero, 900 T16
- Kontakt:
Hehhee aga mina sain endale veeriku selverist just seda porterit kaks viimast pudelit, olid teised veel kastide taha ära peidetudAlgselt postitas: salival
just see partii laagerdas üle poole aasta inimliku eksituse tõttu laagertankis:) ning see on tõesti ainulaadne õlu Eesti turul hetkel. Rohkem sellist ei tule:):head:

...SAABipõletaja... 96->900OG->9-3OG->900NG Cabrio->...->9-5SE->... ->9000CSE-> 9-5TiD->900 T16 MY92 + 9000Aero + 9-5Griffin + 9-5TiD + 9-5 Aero
Oman Tech2, et veakoode lugeda/kustutada, M: SAAB 9000 Aero MY97 Säilita metsa
Oman Tech2, et veakoode lugeda/kustutada, M: SAAB 9000 Aero MY97 Säilita metsa
Algselt postitas: ml
Liitrises Originaali plastpudelis peabki raipehais küljes olema või? Ma ei vaadanud eile, kas oli surnud hiir pudelis või mitte, ainult jõin.![]()
Ei tea jah, aga igastahes liitrine originaal enam minu ostukorvi ei satu. See on tõesti halva maitsega. Kas on seos uute korkide kasutuselevõtuga või mitte, seda ma ei tea, aga maitse ei ole enam endine...
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Rääkigem aga edasi õllekultuurist 2 liitriste Bockide ja muude taoliste valguses..
plekkpurgil on plekimaitse aga plastpudelil on parmu maine..
Aga teemasse: Lõpetasin just Pulsi Jõululegendi, täitsa tarbitav kraam, selline pehme.

Aga teemasse: Lõpetasin just Pulsi Jõululegendi, täitsa tarbitav kraam, selline pehme.
Leian, et liitrisest plastpudelist kannatab väga edukalt jõematkadel sassi (Tartu Alexander) juua. Võrreldes pleki ja pudeliga on järgmised eelised:Algselt postitas: Cyber
plekkpurgil on plekimaitse aga plastpudelil on parmu maine
1. Võtad lonksu ja keerad korgi peale tagasi - kui ümber läheb, siis ei juhtu midagi peale vahutamise
2. Liitrist jätkub kauemaks - ei pea kogu aeg kotti uue järele küünitama
3. Eelis klaasi ees - taara on kergem ja avajat ei pea olema
Tegelikult ei tohiks veematkadel üldse vägijooke tarbida....

EDIT: Ses suhtes et veematkadel joomist ei ole eetiline propageerida....
4. Erinevalt klaasist ei karda plastpudel purunemistAlgselt postitas: suurLeian, et liitrisest plastpudelist kannatab väga edukalt jõematkadel sassi (Tartu Alexander) juua. Võrreldes pleki ja pudeliga on järgmised eelised:Algselt postitas: Cyber
plekkpurgil on plekimaitse aga plastpudelil on parmu maine
1. Võtad lonksu ja keerad korgi peale tagasi - kui ümber läheb, siis ei juhtu midagi peale vahutamise
2. Liitrist jätkub kauemaks - ei pea kogu aeg kotti uue järele küünitama
3. Eelis klaasi ees - taara on kergem ja avajat ei pea olema
5. Tühjaks joodud pudelile punn peale ning tagasi seljakotti: ümbermineku korral muutub varustus uppumatuks (mida rohkem joodud, seda uppumatum) ja võib sind ennastki vee peal hoida.
PS aga jah, veesõidukid ja umbjoove ei käi kokku.
Iisak just ostis Maksist seda laagerdust ja tõsilugu....Algselt postitas: salival
yup, see pidigi imehea olema:)
porteriga on tegelikult selline asi, et mida kauem ta seisab, seda parem ta muutub. endal eelmisest talvest seisavad 10 pudelit.
endale meeldivad ice ning pulsid
See on HEAAAAA
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
- Cyber
- Kontakt:
Elustaks ühe vana teema. Uusi õllesid pole just väga tihti tulemas. Sattus poes ette Saku Kuld "Mild" või siis "mahe eripruul". Igatahes tunduvalt parem, kui see tavaline Kuld. Ei mingit erilist maitset, selline neutraalne, aga vähemalt ei ole seda seisnud vee maitset nagu tavalisel "kullal".
disclaimer: ma ei ole tavalist "Kulda" peale algset proovimist eriti tarbinud ka, ainult sellisel hetkel, kus õlle maitsel eriti enam tähtsust pole...
disclaimer: ma ei ole tavalist "Kulda" peale algset proovimist eriti tarbinud ka, ainult sellisel hetkel, kus õlle maitsel eriti enam tähtsust pole...
Tööjuures proovisime
, siis oli ta soe. Ei midagi erilist, pigem kehvem kui parem tavalisest. Ja hind on ikka üle mõistuse, ühes Rimis nägin 16.80 + pant pudeli eest.
Mina kuulun nende hulka, kes erinevaid maitseid vahetab kogu aeg. Ja praegu olen üldse enam-vähem väga väikeste eranditega mitu kuud juba alkoholivaba õlle peal. Vist enam-vähem kogu sortimendi ära proovinud, mis Eestis saada.

Mina kuulun nende hulka, kes erinevaid maitseid vahetab kogu aeg. Ja praegu olen üldse enam-vähem väga väikeste eranditega mitu kuud juba alkoholivaba õlle peal. Vist enam-vähem kogu sortimendi ära proovinud, mis Eestis saada.
- Cyber
- Kontakt:
10.90+pant Selveris (kollase sildiga - hetkel odav)... Odavam kui Alekoki premium...
16.80 on tavaliselt mingite Tšehhi õllede hind... Äkki vaatasid valesti
16.80 on tavaliselt mingite Tšehhi õllede hind... Äkki vaatasid valesti
Algselt postitas: vallikas
Ja hind on ikka üle mõistuse, ühes Rimis nägin 16.80 + pant pudeli eest.
Ah tont seda teab, poleks esimene kord kui vale silt vale kauba juures. Hinnast rääkides näiteks Puls mul suht lemmik ja see oli juba turule tulles kallim kui tavaline, mis mind ei heidutanud, kuna maitse oli meelepärane. Aga üle 13 krooni maksev alkovaba Puls või Frederik null valik on küll Fredriku kasuks. Kuigi mõlemat mu teada Viru õlu ühes ja samas süsteemis valmistab.
[quote]Algselt postitas: Cyber[/i]
Äkki vaatasid valesti
[quote]Algselt postitas: Cyber[/i]
Äkki vaatasid valesti
Puls on Pärnu toode.Jäneda laadal sain koduõlle maitse suhu ja kodus kohe pruulima.Esimene sats tuli joodav lõpuni. Teine kord läks suhkrut natuke palju,nädala pärast oli veel natuke magus, nüüd on ilus selge ja tume, aga pagana kange.Saarlased võivad kiita oma kanget kesvamärjukest, aga mulle ei meeldi,et kannu paned ja mäluauk.Peale sauna on lahjema õllega mõnusam jahtuda.
mina eile õhtul sauna ostsin seda uut Saku Kuld eripruuli ja maitse on temal natuke teine küll, kui tavalisel kullal. mulle meeldib tavaline Kuld ikka rohkem. praegu veel annab tunda see eilne eripruuli õhtu. 5 eripruuli ja pea lõhkus öö läbi:wall:, magada ei saanud ja nüüd suht närb olla ja tiksuda... Pulsil meeldib mulle see laimiõlu, Sakul veel Ice ja Originaal ja Rock ja Hele:thumb:, olenevalt tujust ja seltskonnast;) ning A.Lekokki ei joo ma üldse...
Algselt postitas: saabu
Puls on Pärnu toode.
Enam mitte.
http://www.wiru.ee/uudised-pulsiuusomanik.html