Ahoi,
Üks vanem sugulane tahab endale läpakat saada. Kasutusala on sisuliselt Internet ja võibolla veel miskit nipet-näpet. Seega tööjaama vaja pole.
Seame hinna ülemiseks otsaks 10 000.
Sellise hinna eest ei oska ma miskit valida. Dellile ei hakka hammas pääle ning järgmiseks eelistuseks kipub miski Lenovo mudel olema.
Kas selle raha eest on mõistlik mõni Lenovo valida?
Ei tunne eriti läpakaid ning mingit päris loksuvat-logisevat plastmasskäkki ka ei tahaks.
Aidake miskit valida.
Aeg on edasi läinud ja need teemad on vananenud:
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=2366
http://www.saabiklubi.ee/viewthread.php?tid=3266
/OT/
Muuseas, päris naljakad ID-numbrid on läpakatest rääkivatel teemadel. Mingi vandenõu?
Aita osta Läpakat
Algselt postitas: suur
Ahoi,
Üks vanem sugulane tahab endale läpakat saada. Kasutusala on sisuliselt Internet ja võibolla veel miskit nipet-näpet. Seega tööjaama vaja pole.
Seame hinna ülemiseks otsaks 10 000.
Sellise hinna eest ei oska ma miskit valida. Dellile ei hakka hammas pääle ning järgmiseks eelistuseks kipub miski Lenovo mudel olema.
Kas selle raha eest on mõistlik mõni Lenovo valida?
Ei tunne eriti läpakaid ning mingit päris loksuvat-logisevat plastmasskäkki ka ei tahaks.
Aidake miskit valida.
Aeg on edasi läinud ja need teemad on vananenud:
http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=2366
http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=3266
/OT/
Muuseas, päris naljakad ID-numbrid on läpakatest rääkivatel teemadel. Mingi vandenõu?
Miks dellile hammas peale ei hakka? Sale24.ee -s suisa 6999 maksavad odavamad, sinu mainitud tegevusteks ideaalsed.
Mina võtaks midagi sellist:
http://www.flex.ee/422-Dell-Vostro-1000 ... i-5-aastat
5 a. garantii ja puha.
http://www.flex.ee/422-Dell-Vostro-1000 ... i-5-aastat
5 a. garantii ja puha.
Miks üldse uus ja mitte kasutatud? Mul vanemad õppisid mõnda aega tagasi arvuteid kasutama, nüüd on neil vist mingi kasutatud IBM läpakas ja teeb kõik ära mis neil vaja (internet, skype, veidi mussi), vanaemal on kasutatud lauaarvuti skype'i ja lehtede lugemiseks.
Jagan arvamust, et IBM/Lenovo on äärmiselt vastupidavad (oskan rääkida ainult T seeria kohta), kasutan enda oma suhteliselt ekstreemsetes tingimustes (niiskus, tolm, ekraanist kandmine, keskmiselt 12h ööpäevas tööd). Eelmine vananes moraalselt ja töötab järgmise käes edukalt edasi.
Ja Lenovo pole sugugi kehvem kui IBM kunagi oli, muidugi hinnaklass on tiba krõbedam kui 10K.
Ordi kasuks räägib hea teeninduse fakt, aga kasutamisel tuleb ka ettevaatlikum olla.
Dell on üks kahtlane bränd, millega meil on probleeme olnud (veekindel klaviatuur ei olnud veekindel, raske).
HP-ga pole kasutajad samuti rahul olnud (eriti need, kes IBM-i pealt tulnud).
Ja Lenovo pole sugugi kehvem kui IBM kunagi oli, muidugi hinnaklass on tiba krõbedam kui 10K.
Ordi kasuks räägib hea teeninduse fakt, aga kasutamisel tuleb ka ettevaatlikum olla.
Dell on üks kahtlane bränd, millega meil on probleeme olnud (veekindel klaviatuur ei olnud veekindel, raske).
HP-ga pole kasutajad samuti rahul olnud (eriti need, kes IBM-i pealt tulnud).
Kasutatud välistan. Kui endale mingit juustu vaja oleks, siis kaaluksin. Antud juhul ei otsi otse endale.
Aga odava otsa lenovo ei ole äriklass (T). Kuidas sellega lood on?
Välistanud olen ka Siemensid. HP välistamist veel kaalun. Tuleb ilmselt minna poodi läppe katsuma.
Aga odava otsa lenovo ei ole äriklass (T). Kuidas sellega lood on?
Välistanud olen ka Siemensid. HP välistamist veel kaalun. Tuleb ilmselt minna poodi läppe katsuma.
Kui klaviatuuride järgi valida, siis kõige vähem meeldib mulle IBM-i paigutus (ei tea kas uutel sama, näiteks ctrl pole nurgas), ega HP ka väga meeldi. Kodus on Fujitsu, mis on lauaarvutite klaveritele kuidagi kõige lähedasem. Kuna jube palju kribimist, siis see tähtis muidugi mulle, klaverit taon pimesi. Samas neil, kes kirjutavad aeglaselt ja pole sinapeal arvutiga on vaja, et oleks igal nupul ikka see sümbol peal, mida ta ka tegema peaks. Seda eesti klaverit on vist vähe, aga nuppudele saab öäüõ peale kleepida muidugi lihtsa vaevaga.
Fujitsu väiksemad mudelid kipuvad üle kuumenema, meie oma on küll selline keskmine valikust, aga ka vahel kiilub tal kinni kui ventikaga täiega uhab.
EDIT: Välistanud olen ka Siemensid, ütles suur
Mis neil viga on siis?
Fujitsu väiksemad mudelid kipuvad üle kuumenema, meie oma on küll selline keskmine valikust, aga ka vahel kiilub tal kinni kui ventikaga täiega uhab.
Mis neil viga on siis?
Mul endal on ordi kokkupandud masin ja ka ei virise, kuidi kiputakse laitma... Aga ma ise soovitaks hoopis seda, et võtad mis võtad aga matt ekraan peaks olema. Mul läikiv ja krt päikesega on ikka pain küll sealt midagi näha, samas kõrval matt ekraani näeb suht ok.
- SoS
- Saabiklubi liige
- Auto: 9-5TiD, 9-5Griffin, 9-5Aero, 9000Aero, 900 T16
- Kontakt:
Lenovo N100 on suhteliselt asjalik pill 10k eest, sellel võimalik ka lisagarantiid osta
Thinkpadidel saab ju fn ja ctrl klahvide asetuse tarkvaraliselt ümber muuta
Thinkpadidel saab ju fn ja ctrl klahvide asetuse tarkvaraliselt ümber muuta
...SAABipõletaja... 96->900OG->9-3OG->900NG Cabrio->...->9-5SE->... ->9000CSE-> 9-5TiD->900 T16 MY92 + 9000Aero + 9-5Griffin + 9-5TiD + 9-5 Aero
Oman Tech2, et veakoode lugeda/kustutada, M: SAAB 9000 Aero MY97 Säilita metsa
Oman Tech2, et veakoode lugeda/kustutada, M: SAAB 9000 Aero MY97 Säilita metsa
Mina eelistaksin sellist 
http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?M ... =9920-1375
Tegemist on ASUS-e barebone baasil toodetud masinaga, uus mudel. Hetkel ladu neid täis, saab olema selle sügise hitt.

Tegemist on ASUS-e barebone baasil toodetud masinaga, uus mudel. Hetkel ladu neid täis, saab olema selle sügise hitt.
Algselt postitas: suurMõnel tuttaval on fudsiitsusiimensi monitor kohe pärast garantiiaja lõppu õhtale lennanud. Ei julge lihtsalt osta.Algselt postitas: vallikas
Mis neil viga on siis?
Ka FS'il on nn äriklassi mudelid. Lifebook S-seerija. ise olen kasutanud juba peaaegu aasta väga rahul olen. Igast odavaotsa FS on aga nii halb, et kurb.
Iga ratas veab and then some!
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Mul on nüüdseks juba õige mitu aastat erinevad Fujitsu-Siemensi Celsiused ruunata olnud. Kõik on senini terveks jäänud, kõige esimesel läks "intensiivse" kasutamise tagajärjel mälu rooste, paar korda loksutasin ja tööle hakkas. Aga Fujitsu Amilost tuleb küll väga kaugelt mööda käia, töötav Amilo on suht harv nähtus.
Algselt postitas: Rivo
Mina eelistaksin sellist
Midagi pole parata jah, praegu ikka palju odavamalt saab juba selliste näitajatega läpakaid, mille eest mõni aasta tagasi tuli palju rohkem maksta. Kui ma õigesti mäletan, on meil FS Amilo M, protsessor 1,76, mälu 1000, kõvaketas 100.
Praegu saab kahese protsessori ja palju suurema mälu-kõvakettaruumiga asju selle hinna eest mis siis sai makstud.
Aga ma arvan, et ka see FJ ei tohiks jänni jääda.
Algselt postitas: hjuumen
... Aga ma ise soovitaks hoopis seda, et võtad mis võtad aga matt ekraan peaks olema. Mul läikiv ja krt päikesega on ikka pain küll sealt midagi näha, samas kõrval matt ekraani näeb suht ok.
Vaatasin eile Ordis läpakaid, need seal kõik läikiva ekraaniga, külje pealt tuleva valguse käes läikisid mis hirmus, pilti polnud võimalik korralikult vaadata
Ise kasutan juba mitmendat põlve Delli Latitude seeria rüpekaid, võin vaid kiidusõnu öelda selle mudelitüübi kohta.
Mul samuti vaja tütrekesele läpakat, kuid lapsukesele jääb natuke kalliks see seeria.
... Aga eriti meeldib mulle mu läpaka juures just selle matt ekraan. Ehk siis lapsukele ostetaval läpakal peab samuti matt ekraan olema, siis on silmal parem ekraanil toimuvat jälgida.
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Ahjaa, tegelikult mul on tunne, et saan ka kasulik olla. Läbi Li infosüsteemide ma usun, saaksid oma väljavalitud läpaka odavamalt, vahendan sulle kontakte, uurin kas saab ja siis võite omavahel juba sebida. Tarkvara on ka ju asjale vaja sul? Saab 9-3 soovitatud Dellil seda näiteks pole tarkvara kaasa.
Algselt postitas: foxer
Jagan arvamust, et IBM/Lenovo on äärmiselt vastupidavad (oskan rääkida ainult T seeria kohta), kasutan enda oma suhteliselt ekstreemsetes tingimustes (niiskus, tolm, ekraanist kandmine, keskmiselt 12h ööpäevas tööd). Eelmine vananes moraalselt ja töötab järgmise käes edukalt edasi.
Tegelikult pidasin ka silmas just T seeriat, kuna sellega suurimad kogemused.
Ja ära sa ütle, Mul ema vajas läpakat ja sain talle mingi soodukaga tutika T60 10 990.- EEK
Algselt postitas: IFFAlgselt postitas: Factor
Miinuseks tooks kehva resulutsiooni
See on sinupoolt ostetud konkreetse mudeli parameeter ju. alati võib ka hea resolutsiooniga osta.
Jah ka seda, kuid kuna endal ka kasutada olnud ThinkPad T seeria IBM/Loenovod (Hetkel siis T60) siis ikka kurdan reso üle

Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Tegelikult olen viimasel ajal hakanud vaatama, et alla äriklassi polegi mõtet enam midagi osta, kuna nende odavama poole läpakatel on ikkagi üks või teine viga, just kvaliteedis.
Ca kuu tagasi sai osetud Dell XPS m1530 ja siiani väga rahul , arvestades, et mul on seoses tööga vaja kasutada suhteliselt palju multimeedia programme (Adobe PS / illustrator, video-heli töötlus programmid jms), siis saab see läpakas nende jooksutamisega ideaalselt hakkama. Kuigi jah, see läheb etteantud summast üsna palju üle.
Ca kuu tagasi sai osetud Dell XPS m1530 ja siiani väga rahul , arvestades, et mul on seoses tööga vaja kasutada suhteliselt palju multimeedia programme (Adobe PS / illustrator, video-heli töötlus programmid jms), siis saab see läpakas nende jooksutamisega ideaalselt hakkama. Kuigi jah, see läheb etteantud summast üsna palju üle.
Algselt postitas: IFF
Ka FS'il on nn äriklassi mudelid. Lifebook S-seerija. ise olen kasutanud juba peaaegu aasta väga rahul olen. Igast odavaotsa FS on aga nii halb, et kurb.
Olen ka juba mõnda aega FS S seeria läpakaid kasutanud. Enamvähem võib rahul olla. Nüüdseks olen peaaegu harjunud, aga pikka aega häiris, et home ja end klahvid on Fn klahvi alt.
Odavama otsaga isiklik kogemus puudub.
korralikku asust sa selle raha eest ei saa....
käisin nädalavahetusel asuse järgmise viie aasta plaane kuulamas ning kui just eee-pc-ga hakkama ei saa ja oma kola sinna peale mahutada ei suuda siis pole sellest veel tarbijale tolku
nuh see sobilik inimesele kes hoiab oma kola enamasti kuskil võrgukettal või kuskil servus
acerit pole testinud veel kuid lähiajal on plaanis
hetkel delli poole pealt tasuks oodata ja vaadata mis neil sealt studio seeriast veel välja koorub....
hetkel hp-l soodukad.....uurige nende hindasid (v.a. Pavilion millesse kahjuks mul endal veel usku ei ole)
garantiid pakutakse nii lõunas kui põhjas:D
käisin nädalavahetusel asuse järgmise viie aasta plaane kuulamas ning kui just eee-pc-ga hakkama ei saa ja oma kola sinna peale mahutada ei suuda siis pole sellest veel tarbijale tolku
nuh see sobilik inimesele kes hoiab oma kola enamasti kuskil võrgukettal või kuskil servus
acerit pole testinud veel kuid lähiajal on plaanis
hetkel delli poole pealt tasuks oodata ja vaadata mis neil sealt studio seeriast veel välja koorub....
hetkel hp-l soodukad.....uurige nende hindasid (v.a. Pavilion millesse kahjuks mul endal veel usku ei ole)
garantiid pakutakse nii lõunas kui põhjas:D