Julgen ka teistele soovitada kes sellise mõttega tegelenud on ja julgustan proovima sellist kaugtuld mis võiks vähemalt 8000LM välja anda

Jah, veits kentsakas küll aga liigub. Kevadel paras miilisõidule sellise n-pukiga minna
Lükkad kevadel Hirsch´i sumpsi alla ja korras.Jah, veits kentsakas küll aga liigub. Kevadel paras miilisõidule sellise n-pukiga minna
Ma vaatan, et katus juba Hirsch tuunitudLükkad kevadel Hirsch´i sumpsi alla ja korras.Jah, veits kentsakas küll aga liigub. Kevadel paras miilisõidule sellise n-pukiga minna
kui juba grammariks kiskus siis enamik inimesi kasutab soveldamineSilindreid hoonitakse. Sooveldamine on see, mida te seal klappidega tegite..
Mina nägin seda Saabi esmakordselt 14. november 2014. Siis pidi ta minema müügi ettevalmistuseks ja mis seal tehti ma ei oska öelda. Visuaalselt oli seal vaja pisut värvitöid teha, samuti esistange oli treila vend katki teinud.See auto tuli Eestisse 2-aastat tagasi katkise mootoriga ja turboga. Ja neid vahetati, turbot isegi kaks korda.
Kuidagi ruttu nad sul väsisid. Palju km läbitud sai selle ajaga?
Edasi pole plaanis võimsust lisada? Miks Wössneri kolbe ei pannud?
Uueks lisakaugtuleks sai 80W-ne LED valgusti, andmete järgi siis 8000LM
Tegemist on sertifitseeritud- ja vastavate tähistega lisakaugtulega mida tohib ka legaalselt kasutada
...
Kaugtuli (LED):
Kaugtuli ja lisakaugtuli
![]()
Seal pannakse tüüpiliselt 3 VÄGA suure reflektoriga tuld, valgustavad oluliselt ühtlasemalt kui kõnealused. "All go" minu arvates, edevuse teemat ma ei viitsi arendada.Miks põhjamaades lisakaugtulesid kasutatakse, edevuse pärast siis?