Ostu hetkel auto omaljõul ei liikunud ning heade sõprade abil sai masin ühte Tartu remondikotta viidud, kus vahetati ära siduriketas (jutu järgi täiesti tutika vastu).
Uus aku peale ja masin läks käima praktiliselt paugust. Enne pikemat Tartu-Tallinna otsa sai ka pisut pidureid kontrollitud ja enamvähem kõik vajalikud lambid põlema pandud.Sõita oli ikka väga vinge tunne ja teel püsivus super hea.
Tallinnas sai siis hakatud autot ülevaatuseks ette valmistama, mis tähendas vaid tagumise numbritulede põlema aretamist ja väikest pagasikaane paika sättimist.
Ülevaatus läks suurepäraselt st. esimese korraga läbi.
Sealt edasi pühendusin ma oma Konna ilusamaks tegemisele, mis seisnes üle Eesti igasuguste liistude, märkide jm. otsimisele ja ostmisele (jube kallis lõbu muuseas

Ivometsa abiga sai suvel veel ära vahetatud esisilla kulunud sharniirid ja puksid, tänu millele auto ei kolisenud enam mitte üks gramm. Lisaks sai veel tehtud teisigi pisi remonte, nii et praeguseks hetkeks on Konnake päris heas konditsioonis.
Selleks aastaks olen ma Ta küll juba Hiiumaal talvekorterisse pannud, kuid ega see kevadki enam kaugel ole

Siit siis ka mõned suvised pildid.