Ma ei tea kas keegi ei julge või ei taha või on lihtsalt vara see teema siia üles riputada aga siin ta nüüd on;)
Äkki peaks seda asja arutama ja korraladama hakkama???
ootan ettepanekuid, arvamusi jne.
järjekordne talvekokkutulek???
- SoS
- Saabiklubi liige
- Auto: 9-5TiD, 9-5Griffin, 9-5Aero, 9000Aero, 900 T16
- Kontakt:
Äkki oli jälle mingi salavandenõu, et kes esimesena mainib, see peab korraldama??
Aga tahaksin esimest korda lõpuks osaleda küll
Aga tahaksin esimest korda lõpuks osaleda küll

...SAABipõletaja... 96->900OG->9-3OG->900NG Cabrio->...->9-5SE->... ->9000CSE-> 9-5TiD->900 T16 MY92 + 9000Aero + 9-5Griffin + 9-5TiD + 9-5 Aero
Oman Tech2, et veakoode lugeda/kustutada, M: SAAB 9000 Aero MY97 Säilita metsa
Oman Tech2, et veakoode lugeda/kustutada, M: SAAB 9000 Aero MY97 Säilita metsa
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Lund pole, jääd pole, jäärada sõita ei saa, liugu lasta ei saa, midagi ei saa!
alkagoliki... Planeerida tasub kuhugi veebruarisse või märtsi, siis on loota, et saab ka talvemõnusid nautida. Praegu saab ainult porilombi sügavust mõõta.

Ah pole mingit lund ega jääd vaja. Selleks, et sõita liberada, peab lihtsalt LIBE olema, kusjuures lingil viidatud libedusega sõit on oluliselt põnevamgi kui järvel jääraginaga sõitmine. Keegi ikka rendib oma põldu või heinamaad 

ega see päris nii ka ju ei käi et täna panin postituse ja homme on üritus:poke:
plaanikski asja kuskile jaanuari teise või kolmanda nädala peale siis suurem lootus et lumi ja libe olemas.
ei pea ju end pühaürituse nimel pooleks tõmbama:P
plaanikski asja kuskile jaanuari teise või kolmanda nädala peale siis suurem lootus et lumi ja libe olemas.
ei pea ju end pühaürituse nimel pooleks tõmbama:P
Algselt postitas: krss
Ah pole mingit lund ega jääd vaja. Selleks, et sõita liberada, peab lihtsalt LIBE olema, kusjuures lingil viidatud libedusega sõit on oluliselt põnevamgi kui järvel jääraginaga sõitmine. Keegi ikka rendib oma põldu või heinamaad![]()
Milles seisneb sellise tegevuse point?

Millegi pärast arvan et enamus Saablasi ei raatsi oma autot elusees põllule ajada veel vähem seal sellega vägitegusid korda saata...
kusjuures tuletan meelde millest me siin räägime...kas talunikest ja nende heinamaadest või kokkutulekust sest kui me seda asja siin kunagi korraldama saame hakata siis ammugi lumi maas ja teie jutt porirallist asjatu:poke:
kusjuures tuletan meelde millest me siin räägime...kas talunikest ja nende heinamaadest või kokkutulekust sest kui me seda asja siin kunagi korraldama saame hakata siis ammugi lumi maas ja teie jutt porirallist asjatu:poke:
Suusatamine, kelgutamine, vibulaskmine, niisama metsas kondamine - kõik on üsna mõnusad tegevused värskes õhus.
Ma pole küll eriti kindel, et talvekokkutulekul üldse osaleda saan, aga ettepanek tegevuste osas järgmine:
1. Valida välja koht. Koha valikult tuleks arvestada, et saablased on üsnagi hinnatundlik rahvas. Seega väga kalliks ei tohiks asi minna.
2. Koha järgi saab ka mingisuguse kuupäeva paika loksutada...
Ma pole küll eriti kindel, et talvekokkutulekul üldse osaleda saan, aga ettepanek tegevuste osas järgmine:
1. Valida välja koht. Koha valikult tuleks arvestada, et saablased on üsnagi hinnatundlik rahvas. Seega väga kalliks ei tohiks asi minna.
2. Koha järgi saab ka mingisuguse kuupäeva paika loksutada...
Minu meelest võiks ürituse veebruarisse planeerida - päevad pikemad ja ehk ka tali tulnud.
Nelijärve oleks suht mõistlik koht küll, sinna saaks ka Saabiiir oma neljajalgse sõbra ühes võtta. Kuigi hinna poolest võiks võib-olla vaadata ka RMK puhkemaju, päälegi kogu Nelijärve kompleksi me ju ei hõiva ja suusa-hooajal võib seal üsna rahvarohke olla.
Nelijärve oleks suht mõistlik koht küll, sinna saaks ka Saabiiir oma neljajalgse sõbra ühes võtta. Kuigi hinna poolest võiks võib-olla vaadata ka RMK puhkemaju, päälegi kogu Nelijärve kompleksi me ju ei hõiva ja suusa-hooajal võib seal üsna rahvarohke olla.
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! 

Täpselt minu mõtted. Kuigi jah, RMK metsaonnidesse võib kogu me bändi suht raske mahutada olla. Suvekokkutulekul oli ju päris palju rahvast.Algselt postitas: Ryhkija
Minu meelest võiks ürituse veebruarisse planeerida - päevad pikemad ja ehk ka tali tulnud.
Ise käisin kunagi Kilingi-Nõmme RMK metsamajas ning seal oli teisel korrusel 6 voodikohta ning all üks diivan. Saun oli ka olemas, kuid leili sealt eriti ei saanud. Õues see-eest ruumi nii, et tapab. Saabirahvale kipub asi väikseks jääma, kui just ühepäevase väliüritusena ei plaanita.
üks võimalikest pidumiskohtadest oleks ka Tõrvaaugu puhkebaas kõrvemaal koos matkaraja ja vaatetorniga kõrvemaal. päris sheff koht ja pidumiseks on ruumi küllaga.. väike ülevaade rajast siin:
http://matkarajad.maaturism.ee/index.ph ... ect&id=169
http://matkarajad.maaturism.ee/index.ph ... ect&id=169
ise peilisin välja sellise koha nagu jõulumäe, seal leiduks tegevust küllaga nii lastele kui täiskasvanutele...iseasi mis need hinnad olema hakkavad:freak:
seal suusarada, matkarajad, kelgumäed(ja mitte väikesed kusjuures) kõige atraktiivsem muidugi on jääkeegel...
ma ei ole kindel kas seal midagi põnevat ka autodega teha annab-kahtlane natuke aga muidugi on soovijatel võimalus oma Saab mere jääl proovile panna:P
www.joulumae.ee
seal suusarada, matkarajad, kelgumäed(ja mitte väikesed kusjuures) kõige atraktiivsem muidugi on jääkeegel...
ma ei ole kindel kas seal midagi põnevat ka autodega teha annab-kahtlane natuke aga muidugi on soovijatel võimalus oma Saab mere jääl proovile panna:P
www.joulumae.ee
Aljoga, kas surr on tellitud juba 
Seda fileed võiks rohkem olla, saaks hommikul leiva peale panna
Ega palju ju vaja pole kokkutulekuks - jäärada kuskil sõita, mõnekümne kilomeetri raadiuses majakest metsas, millel suurem ruum ühisviibimiseks ja mõned toad magamiseks.
terv, teager

Seda fileed võiks rohkem olla, saaks hommikul leiva peale panna

Ega palju ju vaja pole kokkutulekuks - jäärada kuskil sõita, mõnekümne kilomeetri raadiuses majakest metsas, millel suurem ruum ühisviibimiseks ja mõned toad magamiseks.
terv, teager
Tervisekeskus Jõulumäe asub minu pesast 7km.kaugusel ja egas sellel kohal viga pole. Seal tegevusest puudus ei tohiks tulla,lastele päkapikurada,suusa-kelgu rajad ja sealt edasi Riia poole (5-7km.) karjäär või järv,aga jäärada on seal sõidetud! KUI AINULT TALVE OLEKS!! Võin uurida,mis,mida,kuidas!
Siit Pärnu ümbert oleks veel (eelnevalt oli jutt Kilingi-Nõmme RMK) Lodja RMK.Olen seal käinud,aga see tundus liiga popp koht,mitte et saabirahvas ise popp ei oleks,aga pakun,et hirmus kallis,kuid ei tea,äkki uurin?
Üks pesa on veel välja käia,aga seda tasuks kiigata suveks!
Ärge arvake,et ohh,ainult siit kodu ümbrus!! Mulle meeldiks sõita mujale,leida uut ja põnevat!
Siit Pärnu ümbert oleks veel (eelnevalt oli jutt Kilingi-Nõmme RMK) Lodja RMK.Olen seal käinud,aga see tundus liiga popp koht,mitte et saabirahvas ise popp ei oleks,aga pakun,et hirmus kallis,kuid ei tea,äkki uurin?
Üks pesa on veel välja käia,aga seda tasuks kiigata suveks!
Ärge arvake,et ohh,ainult siit kodu ümbrus!! Mulle meeldiks sõita mujale,leida uut ja põnevat!
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/