märatsejad tartus
tartu meestele siis hoiatuseks et msnis käib jutt ringi et tartu venelased hakkavad rüüstama ja eestlasi peksma....postitasin lihtsalt et muretsen!nii et ära siis hukka mõiske kohe.võite lukku kah teema panna et kkegi ei saaks siis hakata sõimlema!
Algselt postitas: snowguy
samuti on vene foorumites liikvel tekst et idavirumaalt on ka hakkajamad tartupoole teel
ise olen märganud kolme umbes 50 pealist rollerikängi riiamaanteel rallimas
andke sellistest asjadest teada numbril 110.
Või siis eri leheväljaannete info või fihje telefonidele.
Kodaniku kohuse täitmine pole häbiasi.
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Algselt postitas: jack
110 teatamisest saan aru, aga mis mõte leheväljaannete teavitamisel on? Siis ju veel rohkem uudistajaid = rahvast.
55581286
no need rollujollud liikusid mendi maja poole ja suunaga linnast välja ning mul pole andmeid et nad sellega seotud olid vast mentide enda kaamera maja küljes ka avastas selle juba ammu
praegu kõik vaikne
möllu vist väljaspool toomemäge pole millest ment juba arvatavasti teadlik on
praegu kõik vaikne
möllu vist väljaspool toomemäge pole millest ment juba arvatavasti teadlik on
Algselt postitas: roomlaneAlgselt postitas: jack
110 teatamisest saan aru, aga mis mõte leheväljaannete teavitamisel on? Siis ju veel rohkem uudistajaid = rahvast.
leheväljaanetest niipalju, et kui 110 mingil põhjusel peaks asja pikalt saatma, siis äkki vähemalt leheneegrid vaevuvad teadet kontrollima.
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
no olles ise ka proovinud mis tunne on olla mingilmääral leheneeger siis tean et neil võib juba sügavalt kopp ees olla sellest ja näpud villis ning paberimaitse suus
äkki on isegi mõtet heakorratelefone tüüdata kui 110 pikalt saadab
või keeldub alkokeelu või bensu puudusel asja uurimast:eureka:
äkki on isegi mõtet heakorratelefone tüüdata kui 110 pikalt saadab
või keeldub alkokeelu või bensu puudusel asja uurimast:eureka:
Käisin kuni raekojani hetkel..vaikne..
/politsei buss sõidab iga 15min tagant mul akna alt mööda.

/politsei buss sõidab iga 15min tagant mul akna alt mööda.
- SoS
- Saabiklubi liige
- Auto: 9-5TiD, 9-5Griffin, 9-5Aero, 9000Aero, 900 T16
- Kontakt:
ja pirogov nüüd vaevalt vastasleeri käes on... juba päeval olevat sealt 10 isikut pärast füüsilist noomitust kiirel sammul ära longanud
...SAABipõletaja... 96->900OG->9-3OG->900NG Cabrio->...->9-5SE->... ->9000CSE-> 9-5TiD->900 T16 MY92 + 9000Aero + 9-5Griffin + 9-5TiD + 9-5 Aero
Oman Tech2, et veakoode lugeda/kustutada, M: SAAB 9000 Aero MY97 Säilita metsa
Oman Tech2, et veakoode lugeda/kustutada, M: SAAB 9000 Aero MY97 Säilita metsa
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Mida vähem seda teemat ajastada, seda rutem asi ära vajub. Ka TV ja ajalehed peaks lihtsalt vait jääma. Kui Prantsusmaal see madistamine oli, siis oli ka jama, ei saanud kuidagi kontrolli alla asja. Paar päeva peale igasuguse meediakajastuse lõpetamist oli kõik läbi! Idikad ei näinud ennas telekast enam ja kadus igasugune huvi laamendada.
Ja kui mingi kahtlus on siis helistage politseisse, mitte ärge teatage saabnetis. Üldiselt on sellest jamast siiber ja ma loodan, et te ei tekita enam siia neid teemasid.
Ja kui mingi kahtlus on siis helistage politseisse, mitte ärge teatage saabnetis. Üldiselt on sellest jamast siiber ja ma loodan, et te ei tekita enam siia neid teemasid.